Αποστολή - Πληρωμή - Επιστροφές

 

Αποστολές

Αποστολή με courier

Ελλάδα: Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται συνήθως σε 1-3 εργάσιμες ημέρες (εντός και εκτός Αττικής) με την Γενική Ταχυδρομική, εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, και αν πρόκειται για νησιωτικούς προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές μπορεί να φτάσει μέχρι 5 εργάσιμες μέρες. Αν το συνολικό βάρος της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 4 κιλά θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για τυχόν τροποποίηση του κόστους αποστολής της.

 

Κύπρος: Η παράδοση των παραγγελιών στην Κύπρο γίνεται σε 5-7 εργάσιμες ημέρες, εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα, ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σας. Η αποστολή πραγματοποιείται με ACS.

 
Χρεώσεις Αποστολής:

 

kg 1 2 3 4 6 10    
                 
  7,50 € 8 € 9 € 10 € 12 € 16,50 €    

 

Παραλαβή από Bookcorner Pick-Up-Point

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το Bookcorner Pick-Up-Point, Βελβενδού 27, στην Αθήνα. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε ολοκληρώστε την παραλαβή σας αφού λάβετε το email ενημέρωσης παραγγελίας με status:  "Παραλαβή από το κατάστημα".

Έξοδα Αποστολής 

Αν η παραγγελία σας είναι κάτω από 35€ επιβαρύνεστε με 3€ έξοδα αποστολής ενώ από 35€ και πάνω η αποστολή είναι δωρεάν.

H παραλαβή από το Pick-Up-Point είναι δωρεάν, χωρίς περιορισμό παραγγελίας.

Οι παραγγελίες που γίνονται μετά τις 17:00 θα εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη. Οι παραγγελίες που εκτελούνται Σάββατο, εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη.

 

Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή

Η αντικαταβολή παρέχεται δωρεάν και δεν χρεώνεται. Βάσει της κείμενης νομοθεσίας, η μέθοδος ισχύει για αγορές έως 500€. 

Paypal

Εύκολα και με ασφάλεια μέσω του λογαριασμού σας στο Paypal.

Χρεωστική - Πιστωτική - Προπληρωμένη Κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με χρέωση χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας (Visa, Mastercard, American Express) μέσα από το ασφαλές περιβάλλον του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Κατάθεση σε λογαριασμό

Τράπεζα: Eurobank
Όνομα Δικαιούχου: Bookcorner IKE
IBAN: GR5002604380000140200437847
Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0438.14.0200437847

Παρακαλούμε συμπληρώστε τον αριθμό παραγγελίας / ονοματεπώνυμό σας στην αιτιολογία.

Digital Wallets Apple / Google

logo-apple-pay1.png  gpay.png

O πιο εύκολος και ασφαλής τρόπος πληρωμών στο internet μέσω της ασφάλειας που σας παρέχουν τα ψηφιακά wallets

Πληρωμή στο PickupPoint

Εάν έχετε επιλέξει παραλαβή από κατάστημα, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά ή κατά την παραλαβή της. 

Επιστροφές

Αν θέλεις να επιστρέψεις κάποιο προϊόν για οποιοδήποτε λόγο, μπορείς να το κάνεις, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, αρκεί να είναι στην αρχική κατάσταση στην οποία το έχεις παραλάβει, δηλαδή να μην έχει αλλοιωθεί η συσκευασία του και να μην έχει χρησιμοποιηθεί / αλλοιωθεί το προϊόν.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το bookcorner.gr έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους.

Η επιστροφή των χρημάτων σου γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό σου με τραπεζική κατάθεση, ενώ εάν η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα το ποσό επιστρέφεται εκεί. Σε περίπτωση επιστροφής της παραγγελίας στο Bookcorner Pick-Up-Point θα χρειαστείς απαραίτητα την απόδειξη λιανικής πώλησης και το προϊόν θα πρέπει να πληροί τις προαναφερθείσες προϋποθέσεις.

Μπορείτε να δηλώσετε επιστροφή μέσω του λογαριασμού σας ή ενημερώνοντας μας με email στο info@bookcorner.gr.